Post by oppotgunalear on Feb 8, 2022 17:20:15 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אבני חן ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
זה משחק טוב אבל יש כל כך הרבה פרסומות אז אני ממליץ לקבל את האפליקציה רק אזהרה שיופיעו הרבה פרסומות
אילה🦄🐇🍩
Android.
זה כל כך משעמם וקשה!! ומכיל הרבה פרסומות
Love Balls Puzles qdu
iOS latest version. אפליקציית צאטים היא חידוש מרענן לחדרי הצאט הפופולרים של
הייתי נותן לזה חמישה כוכבים, אבל הנפח העצום של המודעות עושה את זה כך שאני לא רוצה לשחק. מוחק את המשחק.
Love Balls Teka-teki oaw
אוהב את המשחק אבל הוא מופעל מחדש לעתים קרובות מאוד ויש לו יותר מדי פרסומות. זה רק היום השני שלי לשחק. עדכון: הצלחתי להגיע למקסימום את רמות המשחק ורק האתגר היומי זמין.
יותר מדי פרסומות כדי שזה יהיה מהנה. אתה ממש צריך לצפות במודעה כדי לקבל את הציון שלך על השלמת רמה. גרם לי להסיר את ההתקנה אחרי הרמה הרביעית או החמישית. לא יכול להמליץ אלא אם יש לך יותר סבלנות לפרסומות ממני.
Love Balls Geduldsspiele awm
זה משחק טוב של ראשון וזה כמו מאתגר והכל אבל אז זה נהיה קצת משעמם ואז ואני לא אוהב את הרמות ולפעמים זה אפילו לא הגיוני אז כן אבל הדבר היחיד שאני לא ממש ממש כאילו אני לא יודע שיש כל כך הרבה תקלות במשחק
משחק נהדר לילדים אם אתה לא יודע איך לעשות אחד אתה יכול לקבל רמז או רמז אז אני חושב שזה משחק נהדר אז כן מקווה שתהנו.
יש לי שני טלפונים. Samsung Note10 Plus ו-S21 Ultra. לשניהם אנדרואיד 12. המשחק בפיגור וקפא. וקניתי גרסה ללא פרסומות. למה אני לא יכול לבטל את שליחת הנתונים הסטטיסטיים
משחק מעולה, בכנות. נמחק כי המודעות הפכו לשלטניות מדי. אני בקושי יכול לשחק את המשחק בפועל דרכם.
מאוד נהניתי עד שהם התחילו להפציץ בפרסומות במהלך ואחרי. אם הם יצמצמו את המודעות, אולי אשחק שוב.
יותר מדי מודעות! אני מבין שכשמשחקים משחק בחינם יהיו כמה פרסומות אבל זה מגוחך! השקיעו יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק עצמו! שוקל ברצינות למחוק אותו... חבל כי אני כן אוהב את המשחק. רק תקל על המודעות בבקשה
יותר מדי תוספות!!! מחקתי את האפליקציה כי נמאס לי לצפות בין כל רמה. אתה אפילו לא יכול לרמות את המערכת על ידי כיבוי הנתונים הסלולריים שלך מכיוון שהמשחק יכבה!
ובכן רציתי לעשות 4 וחצי כוכבים אבל לא הצלחתי אז פשוט הלכתי על 5. אז המשחק הזה הוא כיף ומבדר + מהנה אני אוהב את זה. למרות שהרבה מהסיבובים יכולים להיות קצת קשים...
גם כל כך חמוד ומהנה! אוהב את המשחק הזה!
Bullet Vibrators with iOS Android APP Bluetooth Wireless ... - זיפי
Love Balls Puzles qdu
איזה שם למשחק 😂 רק השם עצמו מקבל 4 כוכבים אבל המשחק מתאים למגניבות מוח אבל הוא יהיה משעמם עם הזמן או ממש מאתגר וזה יביא לו עוד כוכב
המשחק יהיה נהדר אם אתה באמת יכול לשחק בו. אתה צריך לצפות במודעה בין רמות. אתה צריך לצפות במודעות נוספות כדי לאסוף את הנקודות שצברת ברמה. אתה חייב לצפות בפרסומת אם אתה מתעטש או מקנח את האף. הֱיה שלום.
זה משחק כיף אבל מלא מלא מלא פרסומות ממש הרבה
❤
חמוד מאוד!, כיף! (אבל הפרסומות הן כל כך הרבה כל כך קרובות, יותר מרוב המשחקים האחרים!) אתה מאבד תשומת לב מוחלטת למשחק קטן וחמוד שכזה! חבל! אני לא יודע למה אתה לא יכול לשים פרסומת באנר זעירה בתחתית מסך המשחק אם אתה צריך כל כך הרבה פרסומות מפריעות.
אני אוהב את Happy Glass אז כשראיתי את זה חשבתי שזה יהיה כיף לא פחות. לא. התוספות שאתה צריך לצפות בהן כדי להשיג עטים או עורות חדשים, או לסובב את הגלגל כדי להשיג את המטבעות כדי לקנות את העורות עובדות 10% מהזמן. או שכתוב לא הוסף בבקשה המתן כמה שניות או שההוספה לא עושה כלום (כמו התוספת של Spectrum) אבל כשאתה סוגר אותה, גם אם אתה מחכה 5 דקות, זה לא נחשב. אז אני לא יכול להשיג את העורות או העטים שאני רוצה.
אוף. אין מספיק מגוון כדי ליצור רמות מאתגרות. דרך לפרסומות רבות. לעזאזל לא, אני לא משלם $5 על הסרת מודעות. לא אמורים להיות כל כך הרבה מלכתחילה.
המשחק טוב אבל לא מצוין
נורא כל כך הרבה פרסומות הופכות את המשחק לבלתי אפשרי לשחק כי אתה כל כך מתעצבן מהן.
משחק ממש טוב רק עם מלא פירסומות ארוכות כל הזמן!! חובה להוריד!!
זה היה די כיף אבל היו לו יותר מדי פרסומות וכל הזמן ניתק אותי מהרמה שבה שיחקתי.
SAMURAI II: VENGEANCE Arcade anf
Love Balls Teka-teki oaw
משחק נהדר אבל... אוקיי אז, זה משחק נהדר!!!! 😁😁😁 הבעיה היחידה היא שאחרי השלמת שלב יש מודעה לעור או עיפרון. אבל בכל פעם שאני לוחץ על זה, זה אומר "מודעות עדיין לא מוכנות, חכה רגע שניות" חיכיתי 10 שניות אבל לא קרה כלום 😐 אני לא בטוח אם זה באג או משהו אבל אתה יכול בבקשה לתקן את זה? אבל משחק מעולה, 😃
אחרי כל השלב יש פרסומת וגם כל שתי פסילות יש פרסומת
Major Love (Balls in Play, #2) by Kate Stewart - Goodreads
זה מאוד כיף. אני אוהב לשחק בזה כשאני מחכה לפעמון הראשון שיצלצל ויגיע לשיעור. אני מציע את זה לכולם!
A New Home | Xbox
רק צריך להוריד את הפרסומות
פאזלים קטנים ומהנים. אין צורך ברכישות כדי לשחק. רק שני כוכבים כי נגמרו לי הפאזלים, וחוץ מהיום יום אין יותר מה לעשות.